Ontmoet het team

Bewezen professionals

Het ervaren team van Artifex Fysiotherapie maakt gebruik van de meest actuele en up-to-date methoden voor het behandelen van onze cliënten. Onze medewerkers staan bekend om hun grondige en accurate diagnoses en uitstekende medische supervisie om ervoor te zorgen dat u op tijd de juiste behandeling krijgt.

 
4715F833-E681-4D72-9ED6-DAB513A6C42D_1_201_a_edited_edited.jpg

Robert de Ruiter

Fysiotherapeut, praktijkeigenaar

Robert heeft naast een aantal specialisaties als onder andere; hydrotherapie, echografie, shin splint specialist en cranio cervicaal therapie een eigen behandelwijze ontwikkeld. Deze unieke methode werkt met drie stappen, waarbij milde manuele verrichtingen met de hand of een hamertje, dry needling en redcord een grote rol spelen. Deze behandelwijze richt zich op 'het grote plaatje'. Er wordt verder gekeken dan alleen lokaal waar de klacht zich presenteert. Dit is bijzonder breed inzetbaar bij verschillende soorten klachten.
BIG: 69918364404

68AB656F-97CD-4AFB-B49B-509153D0D28D_1_201_a.jpeg

Paul Wijdeven

Fysiotherapeut

Paul is een zeer betrokken therapeut bij zijn patiënten en stagiaires. Paul is naast zijn specialisaties als hydrotherapie, redcord therapeut, COPD therapeut en post-COVID19-therapeut, specialist in langdurige peesklachten en heeft jaren lange echografie ervaring. Paul is onze relatiemanager en aanspreekpunt voor de sportverenigingen. Ook is Paul voor onze praktijk de fysiotherapeut en verzorger van voetbalvereniging DSE in Etten-Leur
BIG: 49047926504

IMG_0493.JPG

Bart Hondeveld

Fysiotherapeut

Bart is tijdens zijn afstudeerstage bij Artifex Fysiotherapie, gevraagd om blijvend deel van ons team uit te gaan maken. Hij was van uitzonderlijke kwaliteit voor een beginnend beroepsbeoefenaar. Gelukkig voelde hij ook een klik met ons bedrijf.

Nu is hij bij Artifex Fysiotherapie een vast onderdeel van ons team. Bart is zelf actief in de atletiek en heeft zich bewezen vaardig te zijn in een breed scala van klachten, waaronder sport gerelateerde klachten. Bart is onder andere hydrotherapie therapeut, shin splint specialist en gediplomeerd sportmasseur en onze fysiotherapeut bij A.R.V. Achilles.

BIG: 59931308904

36C6DE6A-5A36-4C5F-B7B6-40AAEB171D92_4_5005_c_edited.jpg

Fiona van Verseveld - de Snoo

Backoffice manager

Fiona is sinds 2008 werkzaam geweest in de backoffice van de paramedische zorg. Inmiddels is zij een vaste kracht en steunpilaar bij Artifex Fysiotherapie. Ze is een ware duizendpoot. Fiona regelt de financiële administratie, declaraties en staat daarnaast altijd klaar om te helpen bij de administratieve ondersteuning waar nodig. Ze heeft de ontwikkelingen binnen de paramedische zorg door de jaren heen meegemaakt en kent ons bedrijf van haver tot gort.

94CC43C9-962F-4944-81C2-F8CE639B520A.jpeg

Collegae in opleiding

Studenten fysiotherapie

In onze praktijk zult u ook studenten fysiotherapie tegenkomen. Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling van ons vak en de ontwikkeling van toekomstige therapeuten. Het geeft ons veel energie om onze passie over te dragen, maar ook om zelf te kunnen leren van deze toekomstige beroepsprofessionals.
Wij stellen het op prijs als u deze studenten de mogelijkheid biedt om zich te ontwikkelen. Als u liever niet door/ of in het bijzijn van onze stagiaires uw behandeling krijgt, geef dit dan aan bij uw therapeut. Uw wens hierin is altijd leidend en nooit een bezwaar.

Alle handen in

Samenwerkingen

Naast ons Artifex Fysiotherapie team, zitten wij met nog meer specialisten onder één dak, waar wij ons team mee aangevuld hebben. Voor een indruk kunt op onderstaande link klikken.