top of page

T.T.V. Tanaka

logo Artifex Fysiotherapie
logo ttv Tanaka

Met trots zijn wij sponsor van Tafeltennis Vereniging Tanaka Etten-Leur.

Tafeltennis Etten-Leur

Dit doen wij bij T.T.V. Tanaka

Artifex Fysiotherapie houdt gedurende het seizoen, korte lijnen aan met T.T.V. Tanaka in Etten-Leur. Wanneer er sprake is van blessures of behoefte aan advies, is onze fysiotherapeut Paul Wijdeven een direct aanspreekpunt. Zonder wachttijden zorgen wij dat er direct hulp wordt geboden aan de leden van T.T.V. Tanaka.  We streven met onze samenwerking naar een gezond sportklimaat. 

Hier staat T.T.V. Tanaka voor

T.T.V. Tanaka telt meer dan 100 leden en zijn actief bezig met een ledenwerving. De teams spelen landelijk of in de regionale competitie. Het regionale gebied bestrijkt Brabant en Zeeland. Ook speelt een aantal spelers mee in regionale of landelijke toernooien.

T.T.V. Tanaka hecht veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Een aantal initiatieven dat ze op dit gebied ontplooien zijn onder andere:

  • Sportstimuleringstraject, een initiatief waarbij Tanaka in samenwerking met de gemeente Etten-Leur kinderen van de basisschool jaarlijks een drietal kennismakingslessen laat volgen.

  • BSO Surplus Welzijn Etten-Leur, een samenwerking waarbij kinderen van de buitenschoolse opvang jaarlijks een kennismakingsles bij Tanaka kunnen volgen.

Hier kunnen wij ons als Artifex Fysiotherapie goed mee identificeren.

Tafeltennis Etten-Leur
bottom of page