top of page

Over ons

Ontmoet ons team van bewezen professionals

Het ervaren team van Artifex Fysiotherapie maakt gebruik van de meest actuele en up-to-date methoden voor het behandelen van onze cliënten. Onze medewerkers staan bekend om hun grondige en accurate diagnoses en uitstekende medische supervisie om ervoor te zorgen dat u op tijd de juiste behandeling krijgt.

Team: Ons team
Robert de Ruiter

Robert de Ruiter

Fysiotherapeut, praktijkeigenaar

Robert heeft naast een aantal specialisaties als onder andere; hydrotherapie, perifeer arterieel vaatlijden, aangesloten bij Chronisch ZorgNet, redcord therapeut, echografie, shin splint specialist en cranio cervicaal therapie een eigen behandelwijze ontwikkeld. Deze unieke methode werkt met drie stappen, waarbij milde manuele verrichtingen met de hand of een hamertje, dry needling en redcord een grote rol spelen. Deze behandelwijze richt zich op beweegketens. Er wordt verder gekeken dan alleen lokaal waar de klacht zich presenteert. Dit is bijzonder breed inzetbaar bij verschillende soorten klachten.
BIG: 69918364404

Paul Wijdeven

Paul Wijdeven

Fysiotherapeut

Paul is een zeer betrokken therapeut bij zijn patiënten en stagiaires. Paul is naast zijn specialisaties als hydrotherapie, redcord therapeut, arbeidsfysiotherapeut, COPD therapeut en post-COVID19-therapeut, specialist in langdurige peesklachten en heeft jaren lange echografie ervaring. Paul is onze relatiemanager en aanspreekpunt voor de sportverenigingen. Ook is Paul voor onze praktijk de fysiotherapeut en verzorger van voetbalvereniging DSE in Etten-Leur
BIG: 49047926504

Bart Hondeveld

Bart Hondeveld

Fysiotherapeut

Bart is tijdens zijn afstudeerstage bij Artifex Fysiotherapie, gevraagd om blijvend deel van ons team uit te gaan maken. Hij was van uitzonderlijke kwaliteit voor een beginnend beroepsbeoefenaar. Gelukkig voelde hij ook een klik met ons bedrijf.

Nu is hij al geruime tijd bij Artifex Fysiotherapie een vast onderdeel van ons team. Bart is zelf actief in de atletiek en is zeer vaardig in een breed scala van klachten, waaronder sport gerelateerde klachten. Bart is onder andere hydrotherapeut en dry needling therapeut, shin splint specialist. Maar ook gediplomeerd sportmasseur en onze fysiotherapeut bij A.R.V. Achilles en HCEL.

BIG: 59931308904

Maaike Schellekens

Maaike Schellekens

Fysiotherapeut

Maaike is de nieuwste aanwinst van ons team. Ze is een toegewijde fysiotherapeute met passie voor het welzijn van onze cliënten. Maaike is zowel in Etten-Leur als in Roosendaal te vinden en geeft naast reguliere fysiotherapie ook hydrotherapie en small group training. Maaike heeft ruime ervaring in het geven van voedingsadvies, groepslessen en medische fitness. Ze heeft tijdens haar opleiding de minor 'Blessurepreventief samenwerken in de sport' gedaan en heeft zich verdiept in psychologie en gedragsverandering. Maaike is naast haar werkzaamheden bij ons ook actief in het begeleiden en verzorgen van de voetballers van D.E.S.K. Kaatsheuvel.

BIG: 49934257204

Emily Janssen

Emily Janssen 

Assistent fysiotherapeut, vitaalcoach,

personal trainer, frontoffice manager

Emily is jarenlang zwemonderwijzer geweest. Onze wegen kruisten op onze locatie in Zwembad De Banakker. Daarnaast is Emily zich na haar afstuderen aan het CIOS als bewegingsagoog, gaan doorontwikkelen. Ze is inmiddels gediplomeerd personal trainer, voedingsconsulente en sportmasseuse. Bij Artifex Fysiotherapie kan ze al haar kwalificaties in één baan kwijt. Emily zal onder andere de groepslessen en personal training voor haar rekening nemen. Ook kunt u bij haar terecht voor een persoonlijk samengesteld trainingsschema inclusief voedingsadvies en de bijbehorende persoonlijke begeleiding.

Fiona de Snoo

Fiona de Snoo

Backoffice manager

Fiona is sinds 2008 werkzaam geweest in de backoffice van de paramedische zorg. Inmiddels is zij een vaste kracht en steunpilaar bij Artifex Fysiotherapie. Ze is een ware duizendpoot. Fiona regelt de financiële administratie, declaraties en staat daarnaast altijd klaar om te helpen bij de administratieve ondersteuning waar nodig. Ze heeft de ontwikkelingen binnen de paramedische zorg door de jaren heen meegemaakt en kent ons bedrijf van haver tot gort.

Stagaire Artifex Fysiotherapie

Collegae in opleiding

Studenten fysiotherapie

In onze praktijk zult u ook studenten fysiotherapie tegenkomen. Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling van ons vak en de ontwikkeling van toekomstige therapeuten. Het geeft ons veel energie om onze passie over te dragen, maar ook om zelf te kunnen leren van deze toekomstige beroepsprofessionals.
Wij stellen het op prijs als u deze studenten de mogelijkheid biedt om zich te ontwikkelen. Als u liever niet door/ of in het bijzijn van onze stagiaires uw behandeling krijgt, geef dit dan aan bij uw therapeut. Uw wens hierin is altijd leidend en nooit een bezwaar.

Samenwerkingen Artifex Fysiotherapie

Samenwerkingen

Naast ons Artifex Fysiotherapie team, zitten wij met nog meer specialisten onder één dank, waar wij ons team mee aangevuld hebben. Voor een indruk kunt u op onderstaande link klikken.

bottom of page