top of page

Samenwerkingen

Artifex Fysiotherapie is initiatiefnemer van een samenwerkingsverband tussen diensten die elkaar kunnen versterken. Allemaal hebben we het welzijn van onze cliënten op nummer 1 staan. Dit is zonder winstoogmerk, maar ter verbetering van dienstverlening. Proactief is er in ons samenwerkingsverband uitwisseling van expertise.

Samenwerkingen: Ons team
Stefan Bonroy

Chiropractie Bonroy -
Stefan Bonroy

Chiropractor

Stefan is naast zijn eigen Chiropractiepraktijk in Breda ook al jaren een vaste kracht in het samenwerkingsverband van ons team. Stefan gebruikt specifieke druktechnieken/ correcties op het bewegingsapparaat (wervelkolom, gewrichten, armen, benen en spieren) om het zenuwstelsel te beïnvloeden en zo pijn en beperking te verminderen. Dit wordt meestal met de hand of met een instrument gedaan op een speciaal verstelbare behandelbank. Stefan is op dinsdag aanwezig in de praktijk bij Artifex Fysiotherapie.

Hanne de Ruiter - Weggen

Logopediepraktijk Carnisselande - Hanne de Ruiter-Weggen

Logopedist

Hanne is naast praktijkhouder van haar Logopediepraktijk in Barendrecht ook een vast onderdeel in het samenwerkingsverband van ons team. Zij kan met Robert een duobehandeling geven bij de cranio cervicaal therapie. Hanne heeft als logopedist onder andere een specialisatie in manuele facilitatie. In deze specialisatie wordt de logopedist opgeleid in manuele verrichtingen in het cranio cervicale gebied (hoofd, hals, hoge nek en kaak). Hier raken de vakgebieden elkaar en heeft de optelsom van de kennis en vaardigheden een bijzonder positief effect op de behandelresultaten.

Liesbeth Schellingerhout Souplize
Souplize -
Liesbeth Schellingerhout

Sport- en zwangerschapsmasseur

Liesbeth is eigenaresse van Souplize. Ze was in het dagelijks leven verloskundige, maar had ook altijd een fascinatie voor andere facetten van het menselijk lichaam gehad. Dit resulteerde in een opleiding tot sportmasseur, die ze in 2021 heeft afgerond. Voor deze opleiding heeft Liesbeth bij ons stage gelopen. Inmiddels zijn wij met Liesbeth een samenwerking aangegaan en geeft ze haar massages ook bij Artifex Fysiotherapie. Via onderstaande link kunt u een afspraak met haar maken.

Anita Aerts_edited.jpg

ZoHealthy -
Anita Aerts

Stoppen met rokencoach

Anita is als apothekersassistent, gewichtsconsulent en als stoppen met rokencoach, iemand die inzichten gekregen heeft dat de keuze van jouw welzijn en gezondheid bij jezelf ligt.

Graag ondersteunt ze jou bij deze keuze, om je met handvatten en inzichten op weg te helpen naar een fit en energiek leven!

Anita is op maandag tussen 13:00 - 17:00 uur aanwezig in de praktijk bij Artifex Fysiotherapie.

bottom of page