top of page
Groepstrainingssessie

Sport en (top)sportbegeleiding

Bij Artifex Fysiotherapie zijn we al jaren gespecialiseerd in het behandelen van sportgerelateerde blessures. Bijvoorbeeld wanneer u een operatie aanstaande heeft of na operatie kunt u bij ons trainen om weer op uw oude niveau te komen of zelfs beter.

Small group training

Ook zonder klachten kunt u bij ons terecht voor sport en begeleiding. We bieden een kleinschalige, huiselijke setting als u wilt beginnen met sporten, maar u zich bijvoorbeeld niet prettig voelt in een grote sportschool.

Onze groepslessen in een kleine groepjes zijn dan een uitkomst.

Personal training

Artifex Fysiotherapie geeft ook Topsportbegeleiding en personal training. Wij zijn er trots op dat sinds 2019, Olympisch Kunstschaatster Lindsay van Zundert, in ons het vertrouwen stelt om haar te trainen en te begeleiden op het gebied van de personal training en medische begeleiding. Daarnaast hebben we ook ervaring met voetbal en turnen op topniveau.

Als u ook graag door ons begeleid wordt met sporten of starten met sporten, neem dan contact met ons op of reserveer direct uw plaats in één van onze sportlessen of personal training.

In onderstaande video krijgt u een kleine inkijk hoe wij betrokken zijn bij de training van Lindsay van Zundert

bottom of page